Bed

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 15:14
katten blog en verhalen

Het is altijd leuk om kringloopwinkels te bezoeken en leuke dingen te vinden. Dit doen we toch inmiddels al een flink aantal jaren. Ruim voordat het ingeburgerd raakte. We zoeken vaak gericht op een aantal artikelen, waaronder leuke zaken omtrent de katten/poezen. Regelmatig komen we dus thuis met allerlei kattenprullaria: kattenbeeldjes, boekjes over katten, kattenlampjes, attributen in de vorm van een kat… Noem het maar op.

 

Maar nu hebben we een heus ‘kattenbedje’ gevonden. Echt hilarisch, als je het mij vraagt. Bij ons zijn de katten doorgaans niet zo gecharmeerd van speciaal voor hun gecreëerde plekken. Koop een heerlijke kattenmand voor ze en ze halen hun neus ervoor op. Niets ligt lekkerder dan op de bank, zodat hun personeel geen plek meer heeft. Ligt er verpakkingsmateriaal op de tafel? Ligt heerlijk! Of die veel te kleine doos? Past perfect! Maar een heerlijke mand? Neeee. Maar nu dus een heus bed.

 

De katten hebben er inmiddels allemaal aan gesnuffeld, maar terwijl ik dit verhaaltje tik, zit ik temidden van de katten op de bank. Jacky heeft een enkele maal op het bedje gelegen, Svennie ook. Boefie kijkt er alleen maar naar en loopt weer verder. Vanmorgen lag Davy er heerlijk opgerold op. En dat ook voor een langere tijd. Het zal mij benieuwen.

 

Mocht het in de smaak vallen, gaat het bedje aan de muur (katten zijn gek op hoogtes). En anders hebben we er weer een mooi, nutteloos object bij in de woonkamer.

 

Katten: een compleet eigen willetje. En daarom houden we ook zo van ze☺️.

 

Met lieve kattengroet,

 

Dale