• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Kattenliefhebber

Kattengoed is een webshop vol leuke en originele katten cadeautjes! Of je nu zelf gek bent op katten of iemand kent die fan is van deze viervoeters: een katten cadeautje geven of ontvangen is een feestje. Leuke katten hebbedingetjes zoals een katten sleutelhanger, katten ketting of een grappige katten pin! Je kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen met verschillende katten cadeautjes of verras jezelf met een mystery Box! 

Brievenbus cadeautjes

Stuur jij graag cadeautjes per post? Bijvoorbeeld naar vrienden, familie of een collega? Bij Kattengoed shop je leuke cadeautjes die door de brievenbus passen! Iedereen wordt toch blij van een leuk pakketje op de mat?

Gratis cadeauservice

Wij maken graag een feestje van iedere bestelling, daarom word je bestelling met liefde gratis ingepakt. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het op het adres van de gelukkige wordt bezorgd. Wil je een persoonlijk boodschap meesturen? Laat dan een korte tekst achter in het opmerkingenveld. Deze tekst schrijven wij dan op een kaartje. Dit kaartje krijg je gratis. De factuur komt niet bij het cadeau in, maar die ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres.