Kattenliefhebber

Kattengoed is een webshop vol leuke en originele katten cadeautjes. Of je nu zelf gek bent op katten of iemand kent die fan is van deze viervoeters: een katten cadeautje geven of ontvangen is een feestje! Bij Kattengoed vind je een ruime keuze aan katten hebbedingetjes, zoals katten sleutelhangers, katten kettingen en grappige katten pinnen. Je kunt ook zelf een pakket samenstellen met verschillende katten cadeautjes, of je laat je verrassen door een mystery box!

Brievenbus cadeautjes

Zit je met een feestje in het verschiet en wil je iemand verrassen met een cadeautje? Maar weet je niet wat? Of heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dan is het een leuk idee om een cadeautje te bestellen bij Kattengoed. Bij ons vind je een ruime keuze aan leuke en originele katten cadeautjes die door de brievenbus passen. Zo kun je iemand op afstand blij maken zonder veel moeite.

Gratis cadeauservice

Wij vinden het belangrijk dat je cadeautje er feestelijk uitziet en dat het op tijd bij de ontvanger wordt bezorgd. Als je wilt, kunnen wij het cadeautje ook op het adres van de ontvanger bezorgen. Wil je een persoonlijk bericht meesturen? Laat dan een korte tekst achter in het opmerkingenveld. Wij schrijven deze tekst dan op een gratis kaartje. De factuur komt niet bij het cadeau in, maar die ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres.