• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Over ons


Welkom bij Kattengoed, jou nummer één winkel voor de leukste cadeautjes voor de kattenliefhebber. Mijn naam is Floor Legel en samen met mijn gezin helemaal gek van alles wat met katten te maken heeft.  Uit liefde voor katten zijn wij begin april 2021 gestart met de webshop Kattengoed. Een familie bedrijf is geboren. Onze 4 katten hebben een belangrijke rol binnen ons leven. De katten voorzien ons van liefde, verhalen voor de 2 wekelijkse blog en staan model voor Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest! Wij zelf zijn elke dag op zoek naar originele cadeautjes voor kattenliefhebbers. Deze cadeautjes worden met zorg en liefde feestelijk ingepakt.

Wij hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan onze katten cadeautjes als wij beleven aan het aanbieden ervan aan jou. Als je vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Donatie

Kattengoed steunt, met elke bestelling, de dierenambulance te Hoorn. Meer informatie over de donatie vindt je via deze link

Samenwerking?

Superleuk! Wij zijn altijd op zoek naar fijne samenwerkingen. Maak of ontwerp je leuke katten items, neem dan contact op via info@kattengoed.nl

Keurmerk

Sinds 02-04-2021 is Kattengoed door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Kattengoed voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Wij dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Kattengoed onderstreept. 

Onze katten


 

Dit is Svennie (v) uit Amsterdam. Svennie is 11 jaar en net bij ons komen wonen.

 

Dit is Boefie (v). Boefie is erg kieskeurig wat eten betreft. Het liefst praat Boefie de hele dag met de vogels. 

 

Dit is Kees (v) uit Amsterdam. Kees is gek op mannen.

Helaas is Kees op 20-05-2022 overleden.

 

Dit is Davy (v), moeder van Boefie. Davy is een echte mopperkont. Davy is erg op haar zelf en is gek op slagroom.

 

Dit is Jacky (m), ook wel Mannie genoemd. De enige man van het stel. Jacky is graag buiten en is soms dagen op pad.


Volg Kattengoed via