Raadsel

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 15:14
katten verhalen

De katten gaan goed met elkaar. Iedereen lijkt z’n/haar plekje gevonden te hebben in deze nieuwe samenstelling. Svennie is een bijzonder nieuwsgierige kat en daagt Boefie soms uit om te spelen. Boefie vindt dit dan spannend en blijft waakzaam. Maar het gaat al stukken beter dan voorheen. Davy vindt het allemaal wel prima, net zoals Jacky. Sinds kort liggen Jacky en Svennie, af en toe tegen elkaar aan op de bank! Een prachtige situatie.

 

Recentelijk werden we geconfronteerd met compleet uitgerold wc-papier in de badkamer. Vaak in de ochtend vroeg kwamen we erachter. We begonnen elkaar thuis uit te horen, want ‘wie dat nou zomaar’… Ik weet niet meer wie, maar één van de dames ontwaarde kleine scheurtjes in het wc-papier. Alsof het door de nagels van een kat was gedaan…

 

Juist. Op een ochtend zagen we dat Svennie, na het ochtendontbijt, naar boven sprintte, de badkamer in vloog en als een malle de wc-rol ‘ontrolde’. Geheel voldaan nadat dit, blijkbare, ritueel was voltrokken, sprintte ze weer naar beneden en sliep lekker verder op de bank.

 

Raadsel opgelost. De Boef.

 

Met lieve kattengroet,

 

Dale