Party!!

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 14:48

Het is lang geleden dat ik een feestje heb mee mogen maken! Ik kan het me in ieder geval niet meer herinneren.  Afgelopen weekend was het zover. Eindelijk!! Misschien kan ik af en toe wel naar buiten, bedacht ik me. Even rondkijken, want er is altijd wel reuring in een stad. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik stuur die oudjes lekker weg en nodig wat jong grut uit. Die letten toch nooit zo op. Even een borrel hier en daar en misschien…. Ja, hoor! Ze vergeten de deur snel dicht te doen.. Mazzel, ik ga er even lekker vandoor. We wonen toch wel op een mooi plekkie, hoor. Rechts een groot bos, links de AH waar altijd wel wat te halen valt. Wel vervelend dat mensen uit mijn huis een beetje irritant mijn naam lopen te roepen. Overdreven gedoe altijd…

Wat zie ik nu? Zijn die twee oudjes inmiddels weer terug? Bekijk het maar eventjes. Blijf nog lekker een paar minuten buiten. Wel jammer dat die Floor me wel erg lijkt te missen. Ik zal haar maar even geruststellen en teruglopen naar de voordeur. Ja! Pak me maar op en knuffel me maar! Dat jonge grut moet even beter opletten, maar heb nu mooi even de buurt kunnen verkennen!

Wie weet komt er snel weer een volgende keer..

 

Groet,

 

Sjors.