Top 5 cadeautjes voor een kinderfeestje


Op zoek naar een origineel cadeautje voor een kinderfeestje? Kattengoed heeft de leukste katten cadeautjes voor de kleine kattenliefhebber. Wij hebben de 5 leukste op een rijtje gezet. Wij pakken elk cadeautje feestelijk in.

Bestel nu en maak van het kinderfeestje een succes!

1. Katten nagelstickers

Is je kind gek op katten en nagels lakken? Dan is een nail art feestje een geweldig idee! Je kunt het feestje thuis organiseren of in een nagelsalon. Als je het thuis organiseert, zorg dan voor een tafel met alle benodigdheden, zoals nagellak, nagellak remover, kwasten, doekjes, enz. Als je het feestje in een nagelsalon organiseert, dan kunnen de nagelstylisten de kinderen helpen met het lakken van hun nagels. De kinderen kunnen hun nagels lakken in hun favoriete kleuren en met hun favoriete kattenprints.

2. Katten tas

Deze katten tas is een echte musthave voor de kleine kattenliefhebber! De tas kan gebruikt worden als gymtas, sporttas, logeertas of strandtas.

3. Katten oorbellen

Hele schattige subtiele katten oorbellen. Zijn het geen snoepjes?

4. Kat Fidget Pop it

Kinderen zijn gek op Fidget Pop it. De rage van 2021. Ze zijn er de hele dag zoet mee!

5. Katten koekjes

Katten koekjes bakken is een leuke en creatieve activiteit die je kunt doen met oma of opa, of als activiteit tijdens een feestje. Het is een geweldige manier om quality time met elkaar door te brengen en je creativiteit te laten zien.