Katten en theeOnze eigen katten theelijn!

Kattenliefhebbers opgelet! Kattengoed heeft een heuse theelijn voor jullie. Twee heerlijke smaken: "Kat in 't Bakkie" , ""Poeslief'' en "Katerthee", met een vleugje humor. Onze theesoorten zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever. Super leuk om te combineren met de unieke katten bekers en om cadeau te geven aan een kattenliefhebber!

Je kunt het lekker op een regenachtige dag drinken, of als je gewoon zin hebt in een momentje ontspanning. En natuurlijk is het extra leuk om de thee te drinken met je kat op schoot.

Bestel nu je kattenthee bij Kattengoed en geniet van een heerlijk kopje thee met je favoriete kat!

''Kat in 't bakkie'' thee

Een heerlijk bakkie voor alle kattenliefhebbers! Een zoete groene Sencha thee met dadel en peer en een vleugje zoethout.

Ingrediënten: 100 gram groene thee, Sencha, dadelstukjes (dadel, rijstemeel), zoethout, aroma, peerstukjes (peer, rijstemeel), roze peper en kardemom

''Kater'' thee

Een heerlijk ontspannen bakkie voor alle kattenliefhebbers met een kater! Een kruidenmelange met onder andere kaneel, gember en kamille.

Ingrediënten: 100 gram thee, kaneel, gemberstukjes, gesuikerde ananasstukjes (suiker, ananas), zoethout, sinasappelrasp, hibiscusbloesem, kruidnagel, braamblad, kamille, venkel, rode paprika, kardemom, hop.

''Poeslief'' thee

Een heerlijke zoete vruchtenmelange met de smaak van aardbeien en chocolade, voor alle lieve en verliefde poezenliefhebbers! Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf.

Ingrediënten: 100 gram thee, cacaoschors, rozebottelblaadjes, appelstukjes, hibiscusbloesem, sinasappelrasp, natuurlijke aroma, gevriesdroogde aardbeistukjes en goudbloembloesem.