Disclaimer


Deze disclaimer bevat relevante informatie voor het gebruik van onze website Kattengoed.nl. Wij gaan ervan uit dat je bij jouw bezoek aan deze website op de hoogte bent van deze informatie.

Product specificaties
Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze foto's en de juistheid van de informatie en het taalgebruik op onze website. Fouten kunnen we echter nooit volledig uitsluiten. Als je ergens een fout ziet, laat het ons dan weten. Houd er rekening mee dat beeldschermkleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afmetingen van artikelen zijn met de hand gemeten en hierbij zijn geringe afwijkingen mogelijk.

Eigendomsrechten

De inhoud van onze website en nieuwsbrieven, inclusief foto's, is ons eigendom. Het is niet toegestaan om deze geheel of gedeeltelijk openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze toestemming vooraf.
Wij gebruiken uitsluitend eigen foto's en respecteren alle rechten m.b.t. de producten in ons assortiment en de objecten op onze websites. Als je rechthebbende bent en meent dat wij niet aan jouw rechten voldoen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Links naar andere websites

Onze website en nieuwsbrieven kunnen links bevatten naar websites buiten ons domein. Dit is uitsluitend bedoeld als service aan onze bezoekers. Wij zijn verder niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Assortiment en prijzen

Ons assortiment verandert regelmatig. Ook de prijzen kunnen veranderen. Deze wijzigingen kunnen wij doorvoeren op elk moment en zonder kennisgeving vooraf.