Een hoop herrie

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 15:04

Telkens als er weer een nieuw familielid bijkomt, in de vorm van een kat, dan blijft het altijd spannend als ze de nacht buiten vertoeven. Ik geloof dat Davy in het begin ooit drie dagen weg bleef. Boefie ook zoiets, maar die zat ergens opgesloten in een schuurtje, bleek achteraf. Van Jacky zijn we het gewend. Die is in de zomer regelmatig enkele dagen ‘op pad’. Sjors is meestal wel binnen en als ‘ie wel buiten blijft, dan ligt ‘ie eigenlijk altijd wel te slapen op een tuinstoel.

 

Vanmorgen werd ik wakker door een zenuwachtig pratende Floor. Sjors was dus niet aanwezig, na z’n nachtelijke avonturen! Dat is eigenlijk niets voor hem. Ik roep vanuit mijn bed dat het vast wel goedkomt. Daar wordt niet zo geruststellend op geantwoord. Ik hoor Floor tegen onze dochter zeggen, dat als ‘ie thuiskomt ze het even moet melden.

Dochterlief hoor ik naar beneden gaan, want ze moet naar haar stage en ik hoor direct een opgewekte stem! Sjors was weer thuis! Een hoop gemauw beneden maar alles was weer goed.

 

En zo kon iedereen weer normaal verder leven.

 

De verhalenafdeling van Kattengoed neemt even vakantie en komt in het nieuwe jaar weer terug.  Wij wensen iedereen fijne dagen en een gelukkig Nieuwjaar!

 

Met lieve kattengroet,

 

Dale