• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Katten kussenhoezen


Katten sierkussens

Fleur je kamer op met deze vrolijke katten sierkussens. Het unieke ontwerp maken deze kussens kunstig en een must-have voor elk huis. Zo creëer je een levendig en spannend aandachtspunt in jouw interieur.  Je kunt het kussen combineren met andere kussens en dekens om een ​​mooie harmonie te vormen! Het is het perfecte cadeau voor elke kattenliefhebber. 

3 tips om te decoren met katten sierkussens

Tip 1: De vulling van een sierkussen. Sierkussens met een synthetische kussenvulling als polyester zitten het meest comfortabel. Deze kussens zijn stevig en behouden daardoor goed hun vorm.


Tip 2: Sierkussens zijn een erg leuk om te gebruiken als aankleding van een loungeset of een tuinset. Je kunt de tuin daarmee een gehele nieuwe uitstraling geven. PS vergeet niet de sierkussens aan het einde van de dag naar binnen te halen of als het regent.


Tip 3: Durf kussens te matchen ook al lijken bepaalde motieven of kleuren in eerste instantie niet bij elkaar te passen. Als je bijvoorbeeld hele verschillende patronen met elkaar combineert, kan dit zorgen voor een spannend geheel.