• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Onze top 5 Vaderdag cadeautjes


Een feestdag  ter ere van het vaderschap. Het ideale moment om jouw vader in het zonnetje te zetten. Ben jij op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau voor de meest fantastische vader ter wereld? Grote kans dat je vader een kattenliefhebber is, ook wel Grazy Cat Dad genoemd! Bekijk onze top 5 Vaderdag cadeautjes voor de echte kattenliefhebber!

 

1. Het leukste cadeau om te geven op Vaderdag. Een 3-pack sokken van 100% katoen met katten dessins.

2. Vele vaders worden blij van een toffe stropdas. Dus tover een grote glimlach op ja vaders gezicht en schaf een katten stropdas aan.

3. Binnenkort is het Vaderdag! Maak het ontbijtje op bed extra speciaal met onze deze grappige katten servetten!

4. Verras je vader met een grappig cadeau met humor! ''Katerthee''  tovert gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht. 

5. Is jou vader helaemaal gek op katten? Dan is dit een super leuk en orginineel Vaderdags cadeau!


Hoe herken je een Grazy Cat Dad?

Je vader kijkt de hele dag kattenfilmpjes op YouTube of TikTok. Je vader wil elk weekend een bezoek brengen aan zijn favoriete kattencafé. Je vader heeft een Instagram + Facebook en TikTokaccount voor zijn katten. 

Beroemde Crazy Cat Dad

John Lennon: Naast het schrijven van enkele van de beste liedjes uit de geschiedenis, was John Lennon ook een van de grootste kattenliefhebbers uit de geschiedenis. Hij bezat 20 katten tijdens zijn leven.

Freddy Mercury: Ooit woonden 10 katten bij de Queen-zanger in Londen. Zijn favoriete kat Delilah kreeg zelfs een compleet eigen nummer en hij belde geregeld met zijn katten tijdens zijn tournees.

Ed Sheeran: De Britse Sheeran haalde eerder dit jaar kat Graham van straat en in zijn huis. Sindsdien haalt Ed Sheeran zoveel mogelijk zwerfkatjes in huis als mogelijk is. Een echte kattenliefhebber!