• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Top 5 Moederdag cadeautjes


Een feestdag  ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten met een Moederdag cadeau. Ben jij op zoek naar een origineel Moederdag cadeau voor de meest fantastische moeder ter wereld? Grote kans dat je moeder een kattenliefhebber is! Wij hebben een top 5 Moederdag cadeautjes voor je op een rij gezet. 


  1. Kaarslicht zorgt altijd voor warmte, gezelligheid en sfeer. Deze katten waxinelichthoudertjes, zijn speciaal voor Kattengoed, ontworpen door ''Happy Dreamer''. Echt een uniek cadeautje! 

2. Dit zijn schattige katten oorbellen die bij elke outfit passen. Jong of oud: je (schoon)moeder is hier altijd blij mee.

3. Dit boek is ontzettend leuk, want hoe zet je een kat leuk op de foto? Misschien kunt je (schoon)moeder wel wat tips gebruiken, of nog leuker samen de foto challenge doen! 

4. Houdt je (schoon)moeder van thee drinken? En wil je haar een kleinigheidje geven omdat ze altijd voor je klaar staat! Deze thee zal zeker in de smaak vallen.

5. Knutselt je (schoon)moeder graag zelf en is ze graag creatief bezig? Dan is dit compleet borduurwerk een leuk en orgineel cadeau. Of bestel er twee en ga samen met je moeder aan de slag. Met een kop ''Kat in 't bakkie'' thee!