Top 5 Moederdag cadeautjes


Moederdag is een feestdag ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Het is een dag om jouw moeder te bedanken voor alles wat ze voor je doet en om haar in het zonnetje te zetten. Ben jij op zoek naar een origineel Moederdag cadeau voor de meest fantastische moeder ter wereld? Grote kans dat je moeder een kattenliefhebber is! Wij hebben een top 5 Moederdag cadeautjes voor je op een rij gezet:


1. Kaarslicht zorgt altijd voor warmte, gezelligheid en sfeer. Deze katten waxinelichthoudertjes zijn speciaal ontworpen voor Kattengoed door ''Happy Dreamer''. Echt een uniek cadeautje!

2. Deze schattige katten oorbellen zijn een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Of je (schoon)moeder nu jong of oud is, ze zal ze zeker waarderen.

3. Dit boek is ontzettend leuk, want het leert je hoe je een kat leuk op de foto zet. Misschien kan je (schoon)moeder wel wat tips gebruiken, of nog leuker samen de foto challenge doen!

4. Je (schoon)moeder houdt van thee drinken, en je wilt haar een kleinigheidje geven omdat ze altijd voor je klaar staat. Deze thee zal zeker in de smaak vallen!

5. Houdt je (schoon)moeder van knutselen en is ze graag creatief bezig? Dan is dit compleet borduurwerk een leuk en origineel cadeau. Of bestel er twee en ga samen met je moeder aan de slag. Met een kop ''Kat in 't bakkie'' thee!