• Gratis verzending vanaf € 40
  • Gratis cadeauservice
  • Snelle levertijd 1-2 dagen
  • brievenbuspakket (NL) €3,95/ pakket €4,95

Houd het hoofd koel


Het is warm, ook voor de DHL bezorgers. Het bezorgen in vooraf bepaalde tijdvensters wordt daarom door DHL losgelaten. Op dagbasis worden wel alle pakketten geleverd. Dank voor je begrip!

NieuwWat leuk dat je ons gevonden hebt!

Of je nu zelf gek bent op katten of iemand kent die fan is van deze viervoeters; een katten cadeau geven of ontvangen is een feestje. Katten brengen een lach op ieders zijn gezicht!

Laat je verrassen!

Voor de kat* Gratis presentje
* Gratis verzending vanaf €40
* Gratis cadeau service
* Snelle levertijd 1-2 dagen
* Veilig betalen
* Verzendkosten 3,95/ pakket 4,95

In de spotlightKattengoed, dé webshop met de leukste cadeautjes voor de kattenliefhebber

Van katten T-shirts tot katten tassen en van katten sieraden tot katten sokken: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Kattengoed. Naast cadeautjes voor de kattenliefhebber, hebben wij inmiddels ook enkele producten voor de kat in de webshop staan. Dubbel feest!  

Donatie

Met een aankoop in de webshop van Kattengoed doneren wij van iedere bestelling € 1 aan de dierenambulance Hoorn. Je steunt niet alleen het goede doel maar je scoort ook een origineel katten cadeau voor de kattenliefhebber, jezelf of voor de kat! 

Gratis cadeauservice

Wij maken graag een feestje van iedere bestelling, daarom word je bestelling met liefde gratis ingepakt. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het op het adres van de gelukkige wordt bezorgd. Wil je een persoonlijk boodschap meesturen? Laat dan een korte tekst achter in het opmerkingenveld. Deze tekst schrijven wij dan op een kaartje. Dit kaartje krijg je gratis. De factuur komt niet bij het cadeau in, maar die ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres.


Volg Kattengoed via